Kezdőlap / Speciális légtechnikai csőhálózatok kiépítése

Speciális légtechnikai csőhálózatok kiépítése

Speciális légtechnikai csőhálózatok kiépítése

Légtechnika, speciális légtechnikai csőrendszerek kiépítése, légtechnika gyártás

 

Azok a légtechnika rendszerek a legelterjedtebbek, amelyeket lakóépületekben, irodákban, kereskedelmi épületekben, ipari felhasználásra, tisztaterekben, kórházakban alkalmaznak. a Légtechnikai  rendszerekhez általában higiénikus, normál, robbanásbiztos vagy különleges légkezelőgépeket alkalmaznak.

 

Ezek a légkezelőgépek általában egy készülékházból, szabályozóelemekből, légszűrőkből, légfűtők, léghűtők, hővisszanyerő, légnedvesítő, légszárító, ventilátor, hangcsillapító, szabályozó és automatika elemekből tevődnek össze. Léteznek még olyan légtechnika berendezések, amelyeket specifikus feladatok ellátására gyártanak, ezeket hívjuk különleges légtechnika berendezéseknek.

 

Ilyen berendezések például a légfűtőkészülékek, légfüggönyők, elszívóernyők, elszívórések, uszodai légkezelők stb. Előfordulhat, hogy egy adott létesítményben csak az egyes helyiségek friss levegő ellátásáról kell gondoskodni. Ezt az igényt egy szellőztető berendezés segítségével lehet megoldani. Ilyenkor a berendezés a külső levegőt csak a belső hőmérsékletre melegíti, tehát a szellőző levegőt izotermikusan jutattják az adott helyiségbe. 

 

Légtechnika, Speciális légtechnikai csőrendszerek kiépítése, légtechnika gyártás